image
 |  5 29 Березня 2020 | 23:49

Чи безпечний секс на карантині в умовах коронавірусу?

У періоди повного карантину люди, які залишаються один з одним, частіше займаються сексом. Але наскільки зараз безпечно кохатися?

У вчених поки немає точних даних про те, чи передається коронавірус статевим шляхом. Але відомо, що COVID-19 передається через респіраторну систему. А поцілунків під час сексу навряд чи вдасться уникнути. При підозрі на коронавірус рекомендується зберігати дистанцію не менше трьох метрів від людини, у якої може бути інфекція. Тож заняття сексом тут виключені. 

Але якщо жодних підозр на коронавірус немає, то секс — чудовий спосіб проведення вільного часу, який здатний зміцнити імунітет та підняти настрій, пише MedikForum.

Секс відновлює втрачені відчуття й зміцнює шлюб, а різного роду романтичні заняття, які супроводжують інтим до й після, чудово впливають на ставлення партнерів один до одного.

Тому у жодному разі не обмежуйте себе в сексі, якщо вам доводиться проводити багато часу вдвох. Навпаки, це обов'язково піде на користь.

Тим же людям, які змушені проводити багато часу на самоті, теж буде чим себе зайняти. Існують способи прояву еротичних бажань навіть без партнера поруч. До них відносяться відеодзвінки, читання і перегляд еротичних книжок і відео, надсилання текстових повідомлень коханій людині, що перебуває на відстані, Ну і звичайно, стара добра мастурбація. 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити