image
 |  4 4 Січня 2021 | 20:31

Чоловік, який впав у котлован у Луцьку, – в реанімації (ВІДЕО)

Стан чоловіка, якого 4 серпня рятувальники витягли з п’ятиметрового котловану – важкий.

Зараз він у реанімації, розповіла «Суспільному» лікарка Луцької міської клінічної лікарні Юлія Лісовецька.

Медики кажуть, на вигляд травмованому 30-35 років. Особу травмованого нині з'ясовують правоохоронці. До лікарні чоловіка привезла бригада швидкої.

«Загальний стан вкрай важкий, на момент огляду був без свідомості, тиск не можна було виміряти, він в стані загального переохолодження. Тіло холодне, покрите мармуровим відтінком. Температуру теж не вдалось виміряти на приймальному», - розповіла лікарка приймального відділення.

Котлован, у якому знайшли чоловіка знаходиться на території гаражного кооперативу «Залізничник». Яму викопали ще в листопаді, кажуть місцеві.

Чоловіка який знаходився у воді на дні котловану побачили перехожі. Один зі свідків, Олександр Свередюк розповів Суспільному, що до приїзду рятувальників травмований ще був при свідомості.

«Видно, що голова розбита, він піднявся і по пояс був у воді, стояв і дивився, холодно йому», - каже лучанин.
«На поверхню травмованого дістали за допомогою медичних нош. На той момент чоловік вже був без свідомості», - каже речниця волинських рятувальників Ірина Варварук.

Як він потрапив у котлован і скільки пробув у воді наразі невідомо.

Нині усі обставини з'ясовує поліція. Як розповіла Суспільному речниця Ольга Бузулук, травмований, ймовірно - безхатько. Правоохоронці внесли відомості до реєстру досудових розслідувань, йдеться про порушення правил будівництва.

Про стан травмованого і його особу Суспільне розповість згодом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку жінка виявила чоловіка у ямі (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити