image
 |  2 1 Червня 2023 | 15:22

Депутат міськради просить відремонтувати вулицю історичної частини Луцька

Депутат Луцької міськради від фракції ВО "Свобода" Андрій Білан просить відремонтувати вулицю Братковського у Старому місті.

Про це йде мова у запиті, оприлюдненому на сесії міської ради, - пише ВолиньUA.

"Сьогодні однією із головних туристичних вулиць є Братковського, якою щодня проходить сотні лучан та гостей міста. Однак, викладена під час реставрації вулиці шашка Трилінка продовжує руйнується. У деяких місцях вона зазнала критичних руйнувань. Така картина псує привабливість вулиці. Говорити про туристичну привабливість історичної частини головної вулиці, яка веде до Луцького замку неможливо.

Також у тих місцях, де були облаштовані заїзди під автоматизовану парковку, вони не демонтовані в повній мірі. Так, на вулиці Кафедральній на пішохідній частині лишився розбитий бетон й місце під обмежувач. На початку вулиці Братковського також лишились елементи обмеження проїзду, які монтувались під парковку", - зазначено у запиті.

Депутат просить владу посприяти у проведенні поточного ремонту проїзної частини вулиці Братковського та відновити у зруйнованих місцях столітню шашку Трилінку. А також провести повний демонтаж елементів, які мали відношення до демонтованих обмежувачів руху під паркомати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку біля новобудови - транспортний колапс (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити