image
 |  0 7 Грудня 2021 | 13:29

Депутат пропонує розробити єдиний підхід до оформлення квіткових клумб в історичній частині Луцька

Квіткові клумби в історичній частині Луцька мають стати окрасою міста та вирізнятися сучасним ландшафтним дизайном.

Про це йде мова у запиті депутата Луцької міськради Андрія Білана (фракція ВО "Свобода").

"З приходом весни комунальні служби приступають до заквітчання Луцька. У кожному районі міста висаджують квіти, облаштовують клумби, прикрашають фасади адміністративних установ. Такі речі роблять вулиці міста комфортними та привабливими. Якщо говорити про туристичний потенціал історичної частини міста, то його прохідні вулиці заслуговують на увагу і комплексний підхід у розробці єдиної упорядкованої композиції квіткових клуб та скверів. Креативні дизайнерські клумби, оформлені поблизу будинків в Старому місті, можуть створити нові фотолокації та зони відпочинку. Сьогодні, сучасний ландшафтний дизайн пропонує велике різноманіття композицій квітів та рослин", - зазначив депутат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку продовжує занепадати пішохідний міст біля залізничного вокзалу

Андрій Білан просить міського голову дати розпорядження Департаменту містобудування, земельних ресурсів та реклами та Відділу екології Луцької міської ради розробити пропозиції щодо комплексного та єдиного упорядкування квіткових та рослинних експозицій, створення нових скверів та зелених зон на території історико-культурного заповідника «Старий Луцьк». Це дозволить розпочати єдине упорядкування квітковими насадженнями вулиць Братковського, Кафедральна, Драгоманова та Замкова вже у 2022 році.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити