image
 |  2 1 Квітня 2020 | 08:32

Депутат-викривач Єрмака каже про переслідування з боку офісу Зеленського та обіцяє нові відео

Депутат від "Слуги народу" Гео Леросом, який опублікував так звані "плівки Єрмака", каже, що не знає, хто і навіщо їх записував.

Про це від заявив у онлайн-інтерв'ю Лероса Українській правді.

"З якою метою і хто зробив ці записи – взагалі без поняття. Мене це не цікавить...

Якщо мене в найближчим часом не посадять, то щось цікавеньке викладу", – заявив Гео Лерос.

За словами Лероса, він отримав близько 30-40 годин відео.

Депутат також каже, що кримінальні справи на нього відкрили за ініціативи глави Офіса президента Андрія Єрмака.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Єрмак так і не відповів на запитання: чи піде у відставку, якщо факти щодо його брата підтвердяться?

"Абсурдність ситуації в тому, що Єрмак написав пост в неділю, а в понеділок о 9 ранку, документи вже від СБУ зайшли в ДБР. Щоб з такими темпами вони реальних корупціонерів садили.

Кому підпорядковується СБУ, ДБР і зараз Генпрокуратура (Офіс генерального прокурора – УП)? Це призначення було Офісу президента. Після Ірини Венедиктової (новий генпрокурор, яка до цього керувала Держбюро розслідувань – УП) в ДБР залишилося два її зама, яких вона туди притягла, зараз один з них т.в.о. директора ДБР. Це повний контроль трьох структур. І всі ці 3 структури мене по повній намагаються клепати...

Я намагався ще місяць тому зустрітися з президентом, поговорити з ним і пояснити градус напруження, який існує у фракції, і про існування розколу країни. Але мені, на жаль, не вдалося. Припускаю, що Андрій Борисович (Єрмак – УП) вплинув на це", – розповів Гео Лерос.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Призначення на посаду «губернатора» оцінюється у $2-3 млн, – Лерос про «плівки Єрмака»

Онлайн-інтерв'ю – новий формат, який УП запустила в умовах карантину. Під час ефіру глядачі мають змогу в режимі реального часу поставити свої питання.

Гостями попередніх таких ефірів були співак і лідер парламентської партії "Голос" Святослав Вакарчук, бізнесмен Андрій Ставніцер, який курирує Одеську область під час пандемії коронавируса, та координатор київського волонтерського штабу боротьби з поширенням коронавіруса Ігор Ліскі.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити