image
 |  5 7 Лютого 2020 | 23:01

Депутат вимагає відновити рух на Кафедральній у Луцьку

У «Старому місті» на ділянці від вул. Братковського до вул. Драгоманова вимагають відновити рух транспорту, у зв’язку з припиненням дії розпорядження секретаря міської ради Григорія Пустовіта про обмеження руху транспорту. 

Про це пише у соціальній мережі Фейсбук депутат від фракції ВО «Свобода» Андрій Білан.

Розпорядження секретаря Луцької міської ради «Про перекриття руху транспорту вулицею Кафедральною» щодо обмеження рух транспорту вулицею Кафедральною (на ділянці від вул. Братковського до вул. Драгоманова) діяло до грудня 2019 року. Відповідно, рух транспорту на відповідній ділянці дороги забудовник повинен відновити.

Депутат Андрій Білан просить Департамент муніципальної варти перевірити законність встановлення будівельного паркану, на тепер уже проїжджій частині вулиці. У випадку, якщо даний будівельний паркан частково встановлений без дозволів та погоджень сприяти у демонтажі.

Так, як за вказаною адресою будівництво не здіснюється уже тривалий проміжок часу, а на цей момент проводиться завезення землі у котлован.

Фактично такими діями забудовник продовжує руйнувати рештки підвальних приміщень 17-18 століття перед носом в Адміністрації історико-культурного заповідника «Старий Луцьк».

         

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити