image
 |  20 24 Травня 2020 | 19:03

Зеленський внутрішньо уже капітулював перед Росією, – депутат Луцької міськради

Президент Володимир Зеленський внутрішньо уже капітулював перед Росією та Путіним, але поки що не наважується капітулювати публічно через страх перед реакцією суспільства.

Про це під час акції «Стоп реванш» у Луцьку 24 травня заявив голова Луцької «Свободи», депутат Луцької міськради Микола Федік. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку пройшла протестна акція Руху опору капітуляції (ФОТО)

Депутат підвів підсумок року роботи на посаді Зеленського та відзначив, що за цей час Україна втратила значну частину суб’єктності та стала слабшою як внутрішньо, так і на світовій арені.

«Непрофесійність, марнославство та малоросійським синдром Зеленського дають про себе знати все більше. Ці риси руйнують Україну зсередини, роблять її уразливою перед Росією. Україна перебуває у заручниках в осіб, які не мають жодного поняття національних інтересів та є профанами в економіці. Кумівство та корупція не зникли. Єрмак Зеленського став новітнім Свинарчуком. І президент не лише не звільняє його, а навіть покриває», - зазначив Микола Федік. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учасники акції «СтопРеванш» пікетували будинок Зеленського (ФОТО, ВІДЕО)

«Зеленський будує державу «а какая разніца». Це країна без будь-яких ідей, цінностей, з населенням, позбавленим ідентичності. Зеленський насправді внутрішньо вже давно капітулював перед Росією та Путіним. Лише страх перед патріотами та суспільним спротивом змушує його не торпедувати офіційну капітуляцію», - наголосив у виступі депутат.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити