image
 |  2 19 Березня 2020 | 13:13

Депутати Горохівської районної ради одноголосно підтримали звернення до Президента через Мінські угоди

Депутати Горохівської районної ради підтримали звернення до Президента та Верховної Ради України щодо неприпустимості державної зради.

Про це повідомила голова Горохівської районної організації ВО «Свобода» Валентина Магурчак.

Під час сесій районної ради депутати одноголосно підтримали заяву ініційовану фракцією ВО «Свобода» щодо неприпустимості державної зради через створення Консультативної Ради за участю представників ОРДЛО.

Читайте також: Зеленський зробив те, що не вдалося зробити Януковичу, – депутат Волиньради про державну зраду «Слуг народу»

"Виходячи з загрози, яка нависла сьогодні над Україною безвідповідальними, зрадницькими діями її представників на переговорах у Мінську, ми вимагаємо: 

– не підписувати 25 березня 2020 року рішення про заснування Консультативної ради за участю представників терористичних маріонеткових утворень «ДНР» та «ЛНР»;

– відкликати з переговорів Леоніда Кучму та Андрія Єрмака, порушити проти них кримінальне провадження за дії, які містять ознаки державної зради;

– вийти з тупикового і небезпечного для України «Мінського формату» та «Мінських угод»;

-- почати офіційні міжнародні консультації у рамках «Будапештського формату» за участю гарантів українського суверенітету – США та Великої Британії щодо повернення Донбасу та Криму;

– відмовитися від політики капітуляції, загравання з агресором та формули «мир за будь-яку ціну» як таких, що несуть смертельну загрозу для існування Української держави та української нації", - йдеться у  тексті заяви.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити