image
 |  0 14 Січня 2021 | 12:35

Депутати Луцької міськради вимагають скасувати підвищені тарифи на газ

Депутати Луцької міської територіальної громади звернулися до Президента України, Кабінету Міністрів України, Верховної Ради України, Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг з вимогою скасувати підвищення тарифів на комунальні послуги для населення.

Про це інформує власкор «ВолиньUA».

У зверненні депутати висловлюють стурбованість ситуацією щодо чергового необґрунтованого підвищення цін на енергоносії для населення.

«В умовах тривалого карантину, короновірусної інфекції, введення обтяжуючих законів для малого та середнього бізнесу, зростання рівня безробіття, падіння економічних показників в усіх сферах життєдіяльності українців, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг підготувала новорічний подарунок для населення піднявши тарифи на житлово-комунальні послуги. В січневих платіжках українці в черговий раз побачать турботу та підтримку від найвищих керманичів держави. Як депутати представницького органу громади не можемо стояти осторонь гострих проблем, які хвилюють наших виборців. В період боротьби з пандемією коронавірусу, влада держави в першу чергу повинна дбати про своїх громадян, підтримувати бізнес, відновлювати економічну стабільність, віру і надію співвітчизників», - йдеться у документі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тарифний локдаун від Зеленського - це контрольний постріл проти українців, - депутат Луцької міськради

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити