image
 |  5 14 Січня 2021 | 10:58

Тарифний локдаун від Зеленського - це контрольний постріл проти українців, - депутат Луцької міськради

Підвищення цін на газ та електроенергію є тарифним локдауном влади Зеленського, який дуже схожий на контрольний постріл проти українців після коронавірусного локдауну.

Про це під час позачергової сесії Луцької міськради заявив голова фракції ВО "Свобода" Микола Федік.

Депутат зазначив, що у минулій каденції Луцька міська рада не раз зверталися до тодішньої влади щодо зниження тарифів. Зараз влада змінилася, але тарифи знову піднімають.

"У нас владу об'єднує спільна ознака. Поки вона в опозиції, усі кричать, що не можна підвищувати тарифи. Що в нас достатньо власної електрики і є дешевий газ. Але, коли люди опиняються у владних кабінетах, про свої обіцянки швидко забувають.

Підвищення тарифів в тодішніх умовах є злочинним. Команда Зеленського вводить тарифний локдаун, як контрольний в голову після коронавірусного локдауну. А глава уряду погрожує натравити на людей, які протестують проти тарифів, СБУ. Це обурює. Заленський мав би розібратися з олігархами і повернути стратегічні підприємства у власність держави. А не бути на побігеньках в Ахметова чи Фірташа", - наголосив у виступі Микола Федік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку недобросовісні ділки позбиткувалися над історичним будинком

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити