image
 |  2 21 Червня 2019 | 16:22

Депутати мають намір не продовжувати оренду скандальному забудовнику у Старому місті (ФОТО)

Депутати Луцької міськради сумніваються у доцільності продовження оренди земельної ділянки ТзОВ «ЛУЦЬКМІСЬКБУД» для будівництва та обслуговування житлово-офісного комплексу на вул. Драгоманова, 15 у історичній частині Луцька.

Про це інформує власкор «ВолиньUA».

Під час засідання комісії міськради з питань генерального планування та архітектури розглядалося питання «Про поновлення договору оренди землі ТзОВ «ЛУЦЬКМІСЬКБУД» для будівництва та обслуговування житлово-офісного комплексу на вул. Драгоманова, 15 (площею 0,1451 га)».

Депутат Віктор Ящук (фракція ВО «Свобода») висловився проти продовження оренди, оскільки забудовник проявляє свою недобросовісність.

«Забудовник нічого не робить. Територія заросла бур’янами і у смітті. Той же орендар має проблеми на вулиці Кафедральна,13. Це недобросовісне ставлення до своїх обов’язків, яке псує імідж Луцька і його історичної частини», - зазначив він.

Читайте також: Скандал у Луцьку: стало відомо, кому належать смердючі нечистоти (ФОТО)

Сам директор підприємства Тихін Павлюк на комісію не прийшов, повідомив, що їде на море.

У підсумку депутати вирішили не підтримувати продовження договору оренди з даним підприємством.

 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити