image
 |  0 22 Вересня 2020 | 14:41

Депутати не погодили оренду землі на Центральному ринку у Луцьку

Земельна комісія не погодила оренду землі на Центральному ринку Луцька  на вул. Замковій, 1-б.

Про це йшлось під час засідання постійної депутатської комісії із земельних відносин, 21 вересня.

До Луцькради повторно звернулись громадяни Лотиш Е.П., Тонюк О.П. про надання дозволу на розроблення технічної документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) на вул. Замковій, 1-б (загальною площею 0,0263 га: земельна ділянка 1 – площею 0,0043 га, земельна ділянка 2 – площею 0,0220 га).

Голова земельної комісії Олександр Козлюк, повідомив колег, що це Старе місто, тому потрібно бути уважним.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У депутатів Луцькради «розгорілась» дискусія через СТО в історичній частині міста (ФОТО)

В результаті вирішили питання поставити на голосування, без обговорень. Комісія не підтримала даний проєкт рішення про відведення землі для ведення бізнесу.

Хоча, наступне питання аналогічне,як попереднє, і теж стосувалось Старого міста, Кафедральна 11, про відведення землі під приміщенням, до якого багато запитань в плані законності забудови, то тут депутати без обговорення підтримали дане питання. І тут вже голова земельної комісії Олександр Козлюк не робив наголосів на тому, що це історична частина міста. А навпаки, нехай орендує та платить кошти до бюджету. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У луцькому парку 900-річчя хочуть надати землю церкві

Відео комісії:

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити