image
 |  4 8 Жовтня 2021 | 13:58

Депутатка Ковельської райради склала повноваження

Голова Ковельської районної ради В’ячеслав Шворак 7 жовтня, на пленарному сесійному засіданні повідомив, що 24 вересня цього року до виконавчого апарату райради надійшла заява депутата Штик Олени Іванівни з проханням достроково припинити повноваження її, як депутата.

Вона є безпартійною, працює заступницею директора спеціалізованої школи-інтернату у селищі Заболоття колишнього Ратнівського району, - пише Ковель медіа.

Головуючий запропонував внести відповідний проєкт рішення до порядку денного. Але депутати не підтримали цю пропозицію.

Вона написала заяву. Це – рішення депутата. Я з нею спілкувався неодноразово і в телефонному режимі, і зустрічався. І приходила вона до нас, приїжджала, ми спілкувалися. Вона категорично вирішила для себе, ще серед літа сказала: «Я вирішила. Я не хочу. Не заставляйте мене там, де я не хочу працювати. Наступний депутат буде ефективний, який буде приїжджати, відповідати і працювати. Чому я маю займати його місце». Вона категорично відмовилась. Категорично. Я ж не буду її силою. Це право депутата. Я доклав максимальних зусиль для того, щоб вмовити її – пояснив голова районної ради

Депутати повернулися до питання і включили його до порядку денного. Зрештою, під кінець сесії даний проєкт рішення прийняли більшістю голосів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку замість стихійної торгівлі облаштували криті ятки

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити