image
 |  0 22 Січня 2018 | 07:59

Державна прокуратура Польщі встановила нагляд за справою 29-річної українки

Державною прокуратурою встановлено прокурорський нагляд за справою 29-річної українки, що зазнала нещасного випадку під час праці в пральні. Про це 22 січня 2018 року повідомляє сайт «Polskie Radio». Один з пристроїв пошкодив її руку, через що лікарі були змушені її ампутувати. Нещасний випадок стався у Любоні під м. Познань. Речниця Державної прокуратури Ева Бялік підтвердила інформацію про встановлення міністром юстиції і генеральним прокурором Збіґнєвом Зьобром прокурорського нагляду в цій справі:
Під наглядом Державної прокуратури районною прокуратурою Познань-Вільда ведеться слідство, розпочате вже в січні у зв’язку із випадком на робочому місці, де жертвою стала жінка української національності, яка працювала в одній з пралень під м. Познань.
Ева Бялік додала, що жінка не пройшла відповідної підготовки до своїх робочих обов’язків, унаслідок чого вона неправильно обслуговувала машину.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити