image
 |  2 21 Лютого 2019 | 19:11

На Волині «Громадянська позиція» обрала нового керівника без його присутності

Очільником обласного осередку партії «Громадянська позиція» на період виборчої кампанії (до президентських виборів) став Олександр Кралюк.

Таке рішення прийняли під час зборів у четвер, 21 лютого, - про це інформує «Перший».

Також Олександр Кралюк очолює обласний штаб кандидата в президенти Анатолія Гриценка. А ще так недавно, два роки тому, Кралюк повідомляв, що він зрозумів, що політика – це не його справа. Та й в Луцьку його нічого не тримає, а вже в 2019 році знову повертається в політику.

Читайте також: Довірена особа Гриценка на Волині – брат скандального «регіонала», який на Майдані закликав в Україну Путіна

Нагадаємо, попередній керівник осередку Сергій Чуріков склав повноваження через свою незгоду із призначенням екс-регіонала Івана Смітюха довіреною особою Гриценка.

Чуріков відвідав збори та подякував обласному осередку партії за спільну роботу.

«Я абсолютно чесно та відкрито заявив свою позицію та пішов. Це європейська практика. В мене немає каменя за пазухою, як Анатолій Степанович розказує. І я дякую, що більшість людей зрозуміли мою позицію. Сприймайте це із позитивом, бо в партії є люди, які розуміють, що таке політична відповідальність» - прокоментував свій вихід Чуріков.

Таким чином в команді Гриценка поменшало часних. А призначення тимчасово на період виборів Кралюка, свідчить про брак кадрів у політичній силі Анатолія Гриценка.

Олександра Кралюка під час засідання був відсутній, як стало відомо під час засідання, він 21 лютого перебував у Києві.

Читайте також: На Волині депутат від Гриценка поширює інформацію, як уберегти храми МП від «захоплення» ПЦУ

За результатами голосування 20 делегатів підтримали кандидатуру Кралюка на посаду очільника обласного осередку. Його заступницею стала депутатка Турійської селищної ради Антоніна Гут, донька депутата від Гриценка цієї ж ради Василя Гута. Утрималися від голосування 8 делегатів, 1 був проти.

Читайте також: Голова Волинського осередку «Громадянської позиції» не знає, яким чином «регіонал» став довіреною особою Гриценка

Також у політраду обласного осередку партії дообрали Олександра Красневича, Михайла Бабенчука та Олександра Кралюка. До цього в раду вже входили Сергій Гетьманчук, Юрій Корецький, Віталій Тарасюк, Світлана Масосюк, Антоніна Гут та Ірина Гундир.

   

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити