image
 |  4 8 Липня 2020 | 20:10

Деталі: коли та де лучанин «продавав» посади в Кабмін і до чого тут масони?

На сайті Луцького міськрайонного суду опублікували ухвалу з рішенням про обрання запобіжного заходу лучанину, який «продавав» посади у Кабмін. Нагадаємо, лучанин чекатиме наступного засідання під вартою.

Про це повідомляє «Суспільне.Волинь».

Як йдеться в ухвалі суду: перший задокументований «продаж» посади відбувся в травні 2016-го року. Тоді підозрюваний, перебуваючи в готельному комплексі «Рест Парк», що у Луцьку, отримав 100 тисяч доларів США та пообіцяв працевлаштувати в уряд чоловіка. Згодом отримав ще 50 тисяч доларів США вже у київському готелі «Либідь». Слідчі наполягають - лучанин не мав на меті виконати обіцяне.

Наступний задокументований епізод стався 3 липня цього року. Тоді лучанина затримали при отриманні 200 тисяч доларів від жителя столиці. Зустріч з киянином відбулася в одному з луцьких кафе.

Під час обшуку в лучанина вилучили заяву потерпілого про вступ до закритої «Групи Масонів», перстень «печатка Масонів» та отриману валюту. Своїм клієнтам чоловік представлявся від імені британської організації «Групи Ротшильда».

Під час судового засідання, захисник затриманого клопотав про звільнення лучанина з під варти. Суд обвинуваченому відмовив. Під вартою чоловік проведе 60 діб. Вийти може під заставу - 1 261 200 гривень.

У ході судового засідання стало відомо, що обвинувачений ніде не працює, одружений, раніше до кримінальної відповідальності не притягався. Вразі доведення вини чоловіку загрожує позбавлення волі на строк до 12 років з конфіскацією майна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Раніше судимого луцького грабіжника знову взяли під варту

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити