image
 |  2 29 Вересня 2021 | 18:22

Діти сільської школи на Волині отримали світловідбивні елементи від патрульних (ФОТО)

Школярі села Піддубці отримали світловідбивні елементи від патрульних та представників Генерального Консульства Республіки Польща в Луцьку.

Про це інформує Патрульна поліція Волинської області.

4 рік поспіль триває співпраця патрульної поліції Волині та консульства у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху. Так, роками продовжується реалізація ініціативи "Безпечна дорога до школи".

Сьогодні усі учні Піддубцівського ліцею познайомилися із поліцейськими, які провели для школярів уроки про правила дорожнього руху, та отримати жилетки, браслети та наліпки зі світловідбивними елементами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мешканці села на Волині зустрічали Михаїла стежкою з квітів (ФОТО)

Начальник управління патрульної поліції Андрій Крутень у зверненні до учнів зауважив, що усі пішоходи мають дотримуватися ПДР та користуватися флікерами у темну пору доби, аби бути помітними на дорозі.

Генеральний Консул Республіки Польща в Луцьку Славомір Місяк, своєю чергою, подякував за тісну співпрацю, яка дозволяє охопити чималу кількість дітей.

Учні школи були раді пригадати правила дорожнього руху та отримати флікери, які пообіцяли носити в темну пору доби. 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити