image
 |  0 20 Жовтня 2021 | 16:59

Для кого з волинян ціна на газ залишається незмінною

Для майже 245 тисяч клієнтів ТОВ "Волиньгаз Збут" ціна на природний газ залишається незмінною до травня 2022 року і становитиме 7,99 грн за куб м.

Про це інформує ТОВ "Волиньгаз Збут".

Ціна газу на світових ринках продовжує бити рекорди. З початку року вартість блакитного палива на ринках країн ЄС зросла вже більш ніж в сім разів. На початку жовтня ціна газу на хабі TTF в Нідерландах перевищила 30,55 грн за кубометр. Приведена вартість природного газу на європейських хабах (Day-Ahead) до кордону України сягнула 36,97 грн за кубометр.

Експерти пов’язують стрімке здорожчання ресурсу зі скороченням запасів газу в сховищах країн ЄС, зменшенням обсягів поставок газу з Росії, а також високими цінами на блакитне паливо в азійському регіоні.

Постачальники газу, що працюють під брендом ТВІЙ ГАЗЗБУТ, запропонували побутовим споживачам два довгострокових тарифи - “ТВІЙ ГАЗ РІЧНИЙ” та “ТВІЙ ГАЗ РІВНОМІРНИЙ ПЛАТІЖ”. У рамках цих пропозицій з 1 травня 2021 року до 30 квітня 2022 року вартість природного газу зафіксована на відмітці 7,99 грн за кубометр.

Таким чином, побутові клієнти ТВІЙ ГАЗЗБУТ можуть не перейматися стрибками ціни і спокійно споживати блакитне паливо за фіксованою ціною до кінця опалювального сезону.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З луцьким перевізником розірвали договір по маршрутах №№1 та 10

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити