image
 |  2 7 Листопада 2020 | 14:20

До маєтку голови КСУ привезли шибеницю (ФОТО, ВІДЕО)

Активісти Центру протидії корупції та Автомайдану поїхали до маєтку голови Конституційного суду України Олександра Тупицького у Васильків під Києвом.

"Виїжджаємо до Тупицького", - написав у Facebook голова ЦПК Віталій Шабунін і опублікував фото - авто, на якому шибениця.

Акцію назвали "Тупицький вали до Ростова". До Василькова вирушили близько 30 автівок, повідомляє "Суспільне"

Учасники зібралися у центрі Києва біля стадіону "Динамо" імені Валерія Лобановського.

Перед початком до учасників підійшла поліція та попередила, що Васильків перебуває у "червонії" карантинній зоні, тому більше як 20 людям збиратися не можна. Активісти відповіли, що будуть у машинах.

"Уже тиждень минув після скандального рішення Конституційного суду, коли КСУ показав те, що 11 осіб, якщо побажають, можуть розвернути вектор у протилежний бік.

Але за цей час нічого не сталося. Ні парламент, ні президент, не прийняли жодних дій, щоб зупинити КС. Тому ми їдемо до Тупицького, сказати про те, що в будь-якому разі він має зупинитися. Правильний і конституційний спосіб - це коли судді-зрадники підуть у відставку на чолі із Тупицьким. Він має бути першим", - сказала учасниця автопробігу Катерина Бутко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Повідомили, коли запустять ринок грального бізнесу

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити