image
 |  13 24 Вересня 2021 | 23:09

Догосподарювалась: голова Іваничівської селищної ради Томашевська продає комунального коня

Комунальне господарство Іваничівської селищної ради, якою керує Лідія Томашевська, продає коня, який був у них на балансі.

Про це інформує ВолиньUA.

Відповідне рішення про «Про надання дозволу Виробничому управлінню житлово-комунального господарства на відчуження основних засобів» було прийнято на останній сесії міської ради.

Таким чином коня, якого комунальники Іванич використовували для вивезення сміття і навіть прибирання снігу, продають. Ще раніше з роботи звільнили конюха.

Раніше у статут ВУЖКГ, з подачі голови ради Лідії Томашевської, було внесено зміни, відповідно до яких приймати і брати на роботу можна лише з погодженням голови. Активні депутати громади були проти таких узурпаторських змін, адже це означає, що брати і звільняти з роботи можна буде лише з особистої згоди пані Томашевської. Втім, на черговій сесії провладна більшість, на догоду Лідії Томашевській, не погодилася на відміну змін до статуту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Неподалік Луцька трапилася смертельна аварія: загинув лучанин (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити