image
 |  0 21 Вересня 2019 | 11:29

Долає супротивника навпомацки: на Волині незрячий дзюдоїст готується до чемпіонату України

26-річний житель Каменя-Каширського Андрій Телепей займається дзюдо протягом трьох років. Незрячий боєць каже: долає супротивника навпомацки.

Андрій втратив зір у п'ять років. На одне око він осліп через травму, на інше – через хворобу. Останні шість років хлопець працює масажистом-реабілітологом. За цей час навчився добре сприймати світ навпомацки.

З Сергійєм Мельником, своїм майбутнім тренером, Андрій познайомився три роки тому. І, хоча до цієї зустрічі займався іншими видами спорту, одразу зрозумів, що дзюдо – це те, що він шукав.

Андрій – перший дорослий учень Сергія Мельника, адже цей тренер займається з дітьми.

Читайте також: Екс-дружина футболіста з Луцька зізналася, що сама влаштувала його в «Баварію» та отримала за це «кругленьку» суму

Минулого року Андрій став третім серед кращих незрячих дзюдоїстів України. Цього року хлопець виборов срібну медаль. Але на цьому спортсмен не зупиняється: наразі волинянин готується до наступного чемпіонату України з дзюдо.

Детальніше - у сюжеті UA:Волинь.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити