image
 |  14 19 Грудня 2021 | 23:31

Донька екс-мера Луцька не зважає на приписи муніципалів

У Старому місті донька екс-мера Луцька Тетяна Кривицька захопила територію біля приватного дитячого садочку та попри приписи муніципалів – досі не знесла незаконний паркан.

Про це «ВолиньUA» стало відомо під час засідання земельної комісії Луцькради.

У Луцьку в районі Старого міста мешканці ще рік тому інформували посадовців міської ради про захват двору дочкою екс-мера Луцька Тетяною Кривицькою. Тоді ж інспектори з муніципальної варти надали припис на демонтаж незаконної огорожі довкола самовільно облаштованого дитячого майданчика для приватної школи чи то садочка. (Тут історія щодо законності даного закладу це окрема тема для розслідування).

Отож, ще рік тому Тетяна Кривицька попросила оренду землі для обслуговування будинку побуту. Рік минув, а донька екс-мера не оформила оренду землі і не демонтувала незаконну огорожу, яку самовільно встановила.

Тоді ж департамент муніципальної варти виписав припис на ім'я дружини екс-мера Кривицької Людмили Іванівни. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Старому місті приватному садочку погодили оренду землі на 10 років

Станом на сьогодні, Тетяна Кривицька планує отримати дозвіл на право оренди землі комунальної власності. Зазначимо, що в проєкті рішення йдеться про те, щоб зобов’язати демонтувати, встановлену без наданих дозволів, огорожу.

Однак, земельна комісія, не дивлячись на це, погодила даний проєкт рішення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Донька екс-мера Луцька захопила територію біля садочка

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити