image
 |  14 7 Липня 2022 | 12:22

Дорогі земляки, давайте станемо громадою українців, а не малоросів, - військовий з Іванич

Дорогі земляки, давайте станемо громадою українців, а не малоросів, не спекулюйте пам'яттю.

Про це на сторінці у Фейсбук написав військовий з Іванич, депутат Володимир-Волинської райради (фракція ВО "Свобода") Віктор Вілентко.

Військовослужбовець, який захищає Україну у лавах ЗСУ, емоційно висловився щодо "любителів совєтського танку" у Іваничах.

"Буквально зараз від'їжджають наші хлопці тримати та відвойовувати наші позиції з одного місця в іншу дупу. Вкотре проводжаємо по домівках наших 200-х. Кипить та перевертається все в душі, коли не бачу тут окрім вульгарних постаментів "візволітелям", жодного Божого Храму. Скажіть Ви, місцеві захисники псевдоісторії, доки будемо такими? Щойно бачу як москальня палить наші хлібні поля... Ганьба та повна зневага до усіх тих, хто намагається якось відстояти все совецьке. Москальська навала не щадить нікого повірте. ІВАНИЧІВЦІ! ДОРОГІ ЗЕМЛЯКИ! ДАВАЙТЕ СТАНЕМО ГРОМАДОЮ УКРАЇНЦІВ, А НЕ малоросів. Не спікулюйте памяттю, бо вона живе у Вірі та Покаянні. Не танк є історією", - зазначено у дописі.

Нагадаємо, що голова Іваничівської громади Лідія Томашевська активно захищає совєтський танк у центрі селища і виступає проти знесення символу російської окупації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голова Іваничівської селищної ради Томашевська заборонила благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити