image
 |  45 6 Липня 2020 | 23:35

Дотик губ доводить жінок до оргазму: цікаві факти про поцілунки

6 липня у всьому світі відзначають День поцілунків.

Романтичне свято зародилось ще в кінці XIX століття у Великій Британії. Статус міжнародного отримало 20 років тому.

Ідея свята проста - згадати буденні задоволення, які через напружену роботу, проблеми чи негаразди в житті, відходять на другий план. До того ж, ця інтимна традиція не лише зближує, але і заряджає гормоном щастя та продовжує життя. Принаймні, так стверджують науковці.

Цікаві факти:

Поцілунки замість дієти

Вчені довели, що під час пристрасного поцілунку, тривалістю не менше 20 секунд, спалюються калорії і поліпшується обмін речовин удвічі. Одна хвилина такого контакту дорівнює 500-метровій пробіжці.

Скільки на це витрачаємо часу за все життя

В середньому за життя людина витрачає на поцілунки кілька тижнів. Адам Вольфрам точно більше. Адже 15 вересня 1990 року американець встановив своєрідний рекорд. За 8 годин чоловік поцілував 8001 людину. Це сталось під час фестивалю, що проходив у штаті Міннесота.

Здатен довести до оргазму

Сексолог Ава Каделл стверджує, що якщо йдеться про жінок, то для досягнення оргазму прямий фізичний контакт не обов'язковий, оскільки у них бувають різні рівні збудження. Поцілунок - один з таких.

Найдовший поцілунок у світі

Цей рекорд належить закоханим з Таїланду, Еккачай і Лаксане Тіранарат. 2013 року пара безперервно цілувались протягом 58 годин 35 хвилин і 58 секунд. Все це сталось в межах конкурсу Ripley's Believe It Or Not Event.

Види поцілунків

Всього розрізняють 20 видів поцілунків, серед яких - французький і калааллісут, повітряний і вакуумний, Інато, Ата та інші.

Позитивно впливають на здоров'я

Завдяки поцілунку зміцнюється імунітет, знижується артеріальний тиск та розширюються кровоносні судини.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити