image
 |  9 12 Серпня 2020 | 23:31

Дружина-мільйонерка, кілограм золота та дві квартири: що у декларації скандального депутата Луцькради

Депутат Луцької міської ради, екс-ляшківець, а нині позафракційний Сергій Була, працює у ломбарді, коли його дружина отримує мільйони від заняття підприємницькою діяльністю.

Про це свідчать дані з декларації депутата.

Задекларував Сергій Була дві квартири, одна на 103,2 метри квадратних  - у власності дружини Стецюк Ірини, друга на 71,4 метри квадратних - спільна сумісна власність.

У декларації також вказане цінне майно, а саме ювелірні вироби дружини. В описі йдеться про те, що вага ювілірних виборів становить 1 кілограм, вартістю 300 000 гривень.

Проте, багатство дружини депутата на цьому не закінчується, адже Стецюк Ірина ще має автомобіль "Шкода Октавіа" 2008 року випуску. А дохід від зайняття підприємницькою діяльністю дружини депутата становить 1 мільйон 496 тисяч гривень, заробітна плата за сумісництвом 27 тисяч гривень та за основним місцем роботи - 23 тисячі 289 гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку компанія «Житловий квартал» завдала збитків громаді на понад 2 мільйони

Сам же депутат Сергій Була працює у  ПТ ломбард "Добробут", адже за основним місцем роботи він заробив 45 тисяч гривень, а також 24 тисячі гривень за сумісництвом у пп "Укрбізнесінвест". І того у 2019 році Сергій Була офіційно заробив 69 тисяч гривень.

Саме "Укрбізнесінвест"  зводить на пр-ті Соборності, 22б багатоквартирний будинок "Візаві",  з попередньою назвою "Егоїст".

Зберігає депутат готівкою 15 800 євро, 37 тисяч доларів та 630 тисяч гривень, а дружина, в свою чергу, зберігає 1 мільйон 700 тисяч гривень та 23 тисячі доларів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 земельних ділянок, 3 будинки та без авто: що у декларації луцького депутата-мільйонера від партії Порошенка

Отож у минулому році депутат Сергій Була заробив 69 тисяч гривень, а його дружина півтора мільйони гривень. Мабуть весь свій час народний обранець присвячує громаді, тому заробляти гроші для утримання сім’ї покладено на плечі дружини.

Читачам ВолиньUA радимо почитати, як будівельна компанія наближена до депутата Луцькради Сергія Були ТОВ «Житловий квартал» уникала сплати податку на оренду землі.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити