image
 |  4 27 Квітня 2019 | 23:09

Друзі убивць Каті Литкіної жорстоко побили і її родичку

26 березня, у Ковелі, було оголошено вирок двом юним убивцям із Нововолинська. За звірячу розправу з 16-річною дівчиною Катериною Литкіною їм призначили покарання — 14 років і 13 років тюрми.

Про це повідомляє видання “Радар”.

Нагадаємо, що вбивство неповнолітньої мешканки Нововолинська Катерини Литкіної, було скоєне у ніч з 1-го на 2-ге серпня 2016-го року. Згідно з рішенням суду Статочнюка засудили до 14 років і 6 місяців позбавлення волі, Терлецького — 13 років 6 місяців. Обом врахують термін перебування під вартою.

Зазначимо, що неповнолітній було нанесено не менше 8-ми ударів тупим предметом, який не знайшли правоохоронці. Під час слідчого експерименту Терлецький доповів, що дівчину били битою.

Проте, історія мала ще одне несподіване кримінальне продовження. 27 березня, ввечері, двоє юнаків, яких досі не встановила поліція, по-звірячому напали у центрі Нововолинська на родичку вбитої дівчини.

“Після 22-ї години, Олена поверталася з роботи проспектом Перемоги. Дівчина зауважила краєм ока двох молодиків. І почула за спиною:

 — Це одна з Литкіних!

Олена прискорила ходу, вони — за нею. Біля сходів шарпнули, жінка впала. Двоє виродків били її ногами у голову, копали по спині, по ребрах”, — розповідає дівчина.

Вона зазначає, що була лише далекою родичкою вбитої Катерини. На судові засідання не з’являлась.

Нагадаємо, 11-го серпня 2016-го року, близько 21 години, у Нововолинську, на териконі шахти № 3, знайдено тіло 16-річної Каті Литкіної. Після десятиденних пошуків зниклої доньки (із залученням поліції) батько знайшов її мертвою. У дівчини була розбита голова, обличчя понівечене та прикрите волоссям. Підозри впали на знайомих хлопців Каті, двоюрідних братів. У вечір, коли зникла, виходила віддати одному з них диск та малюнки. Обоє після вбивства залишили країну. Один із них проживає в Словенії, тому поспішив додому. Інший виїхав за кордон, проте невдовзі повернувся. Підозрюваних затримали.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вбивцям Каті Литкіної нарешті винесли вирок

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити