image
 |  4 12 Лютого 2019 | 11:13

ДТП на Волині: жінка - в реанімації, чоловіка теж госпіталізували

Учора, 11 лютого, на автодорозі «Ковель-Жовква» поблизу села Литовеж Іваничівського району легковик «Богдан 211010» збив жінку. Потерпілу госпіталізували. Відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Про це інформує прес-служба поліції Волинської області.

За кермом легковика перебував 30-річний житель Іваничівського району. Керуючи транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння, водій допустив наїзд на 35-річну жінку, яка рухалася обабіч дороги у попутному напрямку.

Внаслідок автопригоди волинянка отримала тілесні ушкодження. Її госпіталізували у відділення реанімації районної лікарні.

Цього ж дня, на вулиці у селі Римачі Любомльського району 45-річний житель райцентру, керуючи автомобілем «Peugeot Expert», збив 29-річного жителя цього ж району, який раптово вибіг на проїжджу частину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Запекла війна: «фанат» хутряної ферми на Волині погрожує журналістам

У результаті ДТП чоловік травмувався, його також госпіталізували.

Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Досудові розслідування тривають.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити