image
 |  0 16 Серпня 2019 | 10:38

Два роки за пачку цукерок: за крадіжку судили волинянина

Лучанин проведе два роки у місцях позбавлення волі за вкрадену пачку цукерок «Raffaello» в одному з магазинів Луцька.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області, пише ІА Волинські новини.

Так, обвинувачений 20 квітня цього року, перебуваючи в магазині «Сім-23», що на вулиці Рівненській, відкрито викрав із торгової полиці коробку цукерок «Raffaello», чим завдав майнової шкоди в сумі 78 гривень 90 копійок.

Допитаний в судовому засіданні обвинувачений повністю визнав свою вину, розповівши, що не зважаючи на присутність продавців та їх зауваження, викрав із торгової полиці коробку цукерок, після чого відразу ж вибіг з магазину. Чи хтось його доганяв - не бачив. Зазначив, що відшкодував збитки, щиро розкаявся, тож просив суворо його не карати.

У вироку також зазначається, що обвинувачений раніше судимий за вчинення умисних корисливих злочинів, судимість не знята та не погашена. До того ж, він вчинив кримінальне правопорушення через кілька днів після звільнення з місць відбуття покарання, що свідчить про його підвищену суспільну небезпечність та схильність до скоєння злочинів.

Відтак, суд визнав його винним та призначив покарання у виді двох років позбавлення волі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку шахраї виманили кошти у пенсіонерки

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити