image
 |  47 27 Листопада 2018 | 11:59

Джеральд Даррелл «Моя сім'я та інші звірі» – книга про щиру дитину, яка віднайшла своє покликання

«Моя сім'я та інші звірі» – це розповідь про чудернацьку сім'ю всесвітньовідомого натураліста, захисника дикої природи Джеральда Даррелла. І це не тільки мама, два брата та сестра, а й десятки комашок, скорпіонів, рибок та двійко невгамовних сорок, що для решти родини виявилися карою, а не домашньою живністю. 

Родина Даррелла така ж сама «різношерста», як і маленькі норовливі звірятка, що так полюбилися малому досліднику. У кожного свій характер, вподобання та життєві історії.

Дивовижний світ острова Корфу, подарує сонячне тепло та морську ніжність кожному читачу. Навіть, якщо уява десь трохи кульгає, все одно читач мимоволі пропускає повз себе теплі піщинки жовтогарячого віддаленого берега.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Люко Дашвар «Ініціація». Роман, який не вразив і змусив поглянути на людей злісно

Дослідити!!! Віднайти!!! Принести додому!!! Навіть, якщо воно ядовите, неприємно пахне чи загрожує людському середовищу. Маленький хлопчик, який закоханий у фауну, через рік проживання на острові, став місцевим улюбленцем. «Маленький лорд», саме так його називають корфійці, і щиро вірять, що ця дитина посланець добра, адже спільну мову заведе навіть з колишнім убивцею, бо той любить птахів.

Це книга, про щиру дитину, яка віднайшла своє покликання ще будучи геть маленьким. Попри сподівання рідних, що він це переросте, сталося інше - він виріс і став найкращим захисником і дослідником дикої природи. Його історії такі теплі і лагідні, що не хочеться аби вони закінчувались.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Книгоогляд: Макс Кіндрук «Де немає Бога»

«Тварини - це ті, хто найбільше позбавлені права голосу та слова, їм не вижити без нашої допомоги», - Джеральд Даррелл

Орися Вознюк

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити