image
 |  4 6 Червня 2021 | 17:27

Євpо-2020: Збірна України представила нову форму. Pосійські окупанти «піняться» від люті (ФОТО, ВІДЕО)

Сьогодні Україна представила нову форму футбольної збірної, у якій «синьо-жовті» будуть грати на Євро-2020. На передньому плані футболки зображена карта України з Кримом, а також з Луганською і Донецькою областями.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив Андрій Павелко.

«Національна збірна Україна виступатиме на Євро-2020 в новій — особливій формі. Головним її атрибутом стане оберіг і символ, дорогий серцю кожного українця. Це найцінніший для всіх нас обрис нашої країни. Єдиної і неподільної батьківщини з Кримом, Донецьком, Луганськом, Києвом, моїм рідним Дніпром, Львовом, Одесою і усіма містами і селами, де головною мелодією з дитинства є мелодія національного гімну. Де на «Слава Україні!» відповідають гаслом «Героям слава!» і яке тепер також буде на формі та надихатиме наших футболістів на нові перемоги.

Ми віримо, що силует України додасть сил гравцям, адже вони битимуться за всю Україну. А вся Україна, від Севастополя і Сімферополя до Києва, від Донецька і Луганська до Ужгорода підтримуватиме їх у кожному матчі. Це надзвичайно важливо і для футболістів, які дуже хвилюються і мріють виступити якнайкраще на Євро-2020, і для мільйонів наших вболівальників, які вірять у команду Андрія Шевченка. Футбол і національна збірна — єднають Україну! Слава Україні!», - написав Павелко.

Нагадаємо, що на Чемпіонаті Європи-2020 «синьо-жовті» зіграють у групі C разом із Нідерландами, Австрією та Північною Македонією. Стартовий поєдинок відбудеться наступної неділі, 13 червня, в Амстердамі проти «ораньє».

За повідомленням «24 каналу», пеpшим «засвистів» депутат російської Держдуми Дмитро Свіщєв:

«Я сподіваюся, що цю форму заборонять. Це висловлення якоїсь політичної позиції, яка різниться з позицією нашої країни. Конфлікт закладено, використовуючи форму. Більш того, наші команди можуть зустрітися».

За його словами, це «політична провокація», і тут своє слово має висловити УЄФА.

От тільки на основі чого УЄФА може заборонити збірній України використовувати форму, на якій зображена карта країни – не уточнив.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Троє волинян потрапили в українську збірну Warrior Games

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити