image
 |  7 31 Травня 2021 | 22:23

Троє волинян потрапили в українську збірну Warrior Games

Двоє лучан та ковельчанин увійшли в збірну України Warrior Games: Team Ukraine та покажуть свої вміння на міжнародних змаганнях у США.

Про це повідомили в управлінні у справах молоді та спорту Волинської ОДА.

За результатами всеукраїнських змагань «Звитяга Нескорених» у збірну України потрапили волиняни Павло Ковальський із Луцька (Збройні Сили України), Майя Москвич із Луцька (Збройні Сили України) та Оксентюк Богдан із Ковеля (Нацгвардія України).

На змагання «Warrior Games», яке відбудеться в місті Орландо у штаті Флорида 12-22 вересня, цьогоріч поїдуть 40 ветеранів України.

Українські ветерани вперше виступлять на міжнародних змаганнях «Warrior Games» (Ігри Воїнів). Адаптивні змагання для військовослужбовців та ветеранів, які отримали поранення, були травмовані або захворіли, виконуючи свої службові обов’язки, відбуваються уже восьмий рік.

До програми ігор входить 12 видів спорту: стрільба з лука, гольф, кульова стрільба, легка атлетика, велоспорт, плавання, веслування на тренажерах, баскетбол на візках, регбі на візках, пауерліфтинг і волейбол сидячи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Командир «Світязя» зайняв перше місце зі стрільби (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити