image
 |  5 11 Лютого 2021 | 12:25

«Європейській Солідарності» у Волинській облраді порадили вчити регламент або змінити голову фракції

Голова постійної комісії Волинської облради з питань депутатської діяльності Анатолій Вітів (фракція ВО "Свобода") рекомендував фракції "Європейської Солідарності" ретельно вивчити регламент або змінити голову.

Про це він заявив під час сесійного засідання.

В ході розгляду питань про склад постійних комісій обласної ради у залі виникли дискусії щодо персонального складу.

"Я б радив депутататам фракції "Європейської Солідарності" уважно почитати і вивчити регламент. Регламент для депутата має стати Біблією. Тоді буде менше дискусій і непорозумінь", - сказав Анатолій Вітів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Погуляйко передає волинські ліси у приватні руки, а ціну приховує

Також голова комісії з питань депутатської діяльності висловив своє здивування підвищеним рівнем словесної активності депутатів від ЄС під час сесії обласної ради на фоні тотальної пасивності під час бюджетних слухань та у роботі комісій.

"Мене дивує, що депутати від ЄС так багато говорять на сесії. Але я не бачив їх активності під час роботи комісій. Чи під час бюджетних слухань, коли розглядалися важливі питання. Може проблема у неефективному керівництві фракцією? Може ЄС потрібно задуматися над зміною голови фракції?" - висловив свою думку Анатолій Вітів.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити