image
 |  0 17 Лютого 2020 | 08:31

Facebook – це відстій, - Ілон Маск закликав усіх покинути популярну соцмережу

Ілон Маск знаходиться в відверто ворожих відносинах із засновником Facebook Марком Цукербергом, неодноразово висловлюючи невдоволення його політикою.

Про це повідомляє «iTechua».

Після скандалу з передачею даних користувачів в Cambridge Analytica власник Tesla і SpaceX видалив облікові дані своїх компаній з популярної соціальної мережі. Тепер же він відкрито закликав до бойкоту Facebook.

«Ми не дозволяємо одній людині контролювати воду для 2,5 мільярда людей. Ми не дозволяємо одній людині контролювати електрику для 2,5 мільярда людей. Чому ми дозволяємо одній людині контролювати інформацію, яку бачать 2,5 мільярда чоловік? Facebook має регулюватися урядами, а не імператором! » – з такою заявою в Twitter виступив відомий британський актор Саша Барон Коен.

Гучна заява супроводжувалося ілюстрацією, яка б показала Марку Цукербергу, замаскованого під римського імператора. Вирішивши підтримати позицію актора, Ілон Маск відповів на твіт повідомленням з хештегом #DeleteFacebook, закликавши всіх видалити свої аккаунти з соціальної мережі, і додав, що Facebook – це відстій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кібершахраї та офшори: як кредитний шахрай став головним тюремником України?

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити