image
 |  2 7 Квітня 2021 | 19:38

Фейкова міськрада та співпраця з Шарієм: у Хмельницькому СБУ провела обшуки у підозрюваних

Служба безпеки України провела слідчі дії у фейкових "депутатів" незаконно створеної "Хмельницької міської ради" та дізналася, що їх роботу координували спеслужби РФ.

Про це повідомляють в СБУ.

"Депутати також активно співпрацювали з проросійським пропагандистом Анатолієм Шарієм, якому СБУ повідомила про підозру у державній зраді.

Слідчі органів безпеки, у межах раніше розпочатого кримінального провадження, перевіряють інформацію про причетність підозрюваних до діяльності, спрямованої на захоплення державної влади і повалення конституційного ладу", - йдеться в повідомленні.

Під час обшуків у представників незаконно створених "органів місцевого самоврядування і державної влади "Республіки Україна" та "територіальної громади міста Хмельницький" правоохоронці виявили:

– статути псевдоутворень;

– печатки;

– протоколи засідань;

– розпорядження, посвідчення і листування самопроголошених органів;

– агітаційні матеріали.

Також вилучено картки платіжних систем РФ, комп’ютерну техніку, засоби зв’язку та інші матеріали.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сотні лучан прийшли попрощатися із загиблим Героєм Сергієм Сулимою

Нагадаємо, що у жовтні стало відомо, що в Хмельницькій області намагалися ліквідувати Хмельницьку міськраду та створити замість неї нову.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити