image
 |  2 6 Січня 2019 | 00:22

Фірмою російського підприємця, що розбудовує «Ягодин», зайнялись у прокуратурі

Фірмою, яку пов’язують з екс-депутатом Держудуми Росії Олександром Бабаковим і яка розбудовує термінал на Ягодині, зайнялися правоохоронці.

Про це пишуть Волинські новини. 

Телеканал «Аверс» розповів про дотичність ТОВ «Комплекс» Ягодин» до Бабакова і про те, що російський політик є затятим українофобом, який виступав за анексію Криму. І лише після цього правоохоронці вирішили перевірити ТОВ «Ягодин». До цього це підприємство існувало на українському кордоні роками.

Прокуратура вимагає у Рівненської сільської ради Любешівського району документи на земельні ділянки, де ТОВ Комплекс «Ягодин» розбудовує термінал. Йдеться про одинадцять гектарів волинського кордону.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На «Ягодині» сплатили перші грошові застави за транзит «євроблях»

Відзначимо, що власником ТзОВ «КОМПЛЕКС «ЯГОДИН», яке будує новий термінал є ПАТ «УКРАЇНСЬКА ІНОВАЦІЙНО-ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ». 

Згадане ПАТ є власником і інших підприємств, які розташовані поблизу Ягодина. А саме: ТОВ «АЗС–ЯГОДИН», ТОВ «ГОТЕЛЬ «ЯГОДИН», ТОВ «ТЕРМІНАЛ-БК», ТОВ «УІФК-ВОЛИНЬ». ПАТ «Українська іноваційно-фінансова компанія», яке є власником цих фірм, пов’язують з екс-депутатом держдуми Російської Федерації Олександром Бабаковим. Між тим у 2014-му році українські активісти вимагали розслідувати причетність фірм Олександра Бабакова до теракту, внаслідок якого розбився на сході нідерланський Боїнг.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити