image
 |  27 11 Вересня 2021 | 11:37

«Гаага» наздогнала? Російські медіа пишуть, що Гіркін-Стрєлков знайдений повішеним у Ростові

Ігор Гіркін, відомий під псевдонімом Ігор Стрєлков, начебто знайдений повішеним у центрі Ростова.

Наразі достовірність інформації перевіряється. Офіційних заяв поки не було, - зазначають "Патріоти України".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російські окупанти вбили українського захисника, ще троє — поранені

Як повідомляє ряд інтернет-ресурсів із посиланням на джерело в Слідчому комітеті Російської Федерації по Ростовській області, в житловому будинку на вулиці 50-річчя Ростсільмашу, був знайдений труп невідомого, ідентифікованого пізніше як Ігор Гіркін.

Згідно з даними джерела сайту Список Злочинів в СК РФ по Ростовській області, причиною смерті Ігоря Гіркіна стала механічна асфіксія.

«На момент часу розглядається кілька версій події, але слідство схиляється до самогубства. Всі деталі і подробиці будуть оприлюднені ЗМІ не раніше, ніж 12 вересня поточного року», - начебто відзначило джерело.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку виявили підпільну каналізацію, яка забруднювала заказник «Гнідавське болото» (ФОТО)

Нагадаємо, що лише два дні тому колишній «міністр оборони ДНР» Ігор Гіркін заявив про те, що має намір зайнятися боротьбою з «кольоровим переворотом» в Росії. Після цього було затяжне мовчання, як в мережі, так і в ЗМІ, що висвітлюють заяви Гіркін в останні кілька місяців.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити