image
 |  7 7 Жовтня 2023 | 17:22

Гімназії у Володимирі виділили кошти

У Володимирі депутати вирішили профінансувати гімназію №7. 

Про це йшлося на засіданні постійної комісії з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів.

Першим питанням порядку денного, за яке одноголосно проголосували усі члени комісії, було погодження проєкту рішення виконавчого комітету міської ради «Про внесення змін до бюджету Володимир-Волинської міської територіальної громади на 2023 рік», щодо якого доповідала начальниця управління бюджету та фінансів Оксана Субицька.

Відповідно до наказу Волинської обласної військової адміністрації від 28 вересня ц.р., місцевому бюджету нашої громади виділено освітню субвенцію у сумі 1 млн 148 тисяч гривень для гімназії № 7. Цьому ж навчальному закладу виділено 34 тис. 505 грн субвенції для корекційних занять з дітьми з особливими освітніми потребами коштом відповідної субвенції з державного бюджету.

Насамкінець депутат Микола Савельєв порушив питання забезпечення фінансуванням освітньої сфери до кінця бюджетного року. Начальниця управління з гуманітарних питань Оксана Бігун пояснила, що, за попередніми розрахунками, коштів має вистачити.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У волинському ліцеї відкриють сучасну STEM-лабораторію

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити