image
 |  2 17 Вересня 2018 | 10:17

Гірка Полонка хоче приєднати каналізацію до Луцька, але відмовляється об'єднуватися з містом

Голова Гіркополонківської сільради вимагає від Луцька приєднати каналізаційні стоки села у міську мережу, водночас категорично відмовляючись вести переговори щодо об'єднання з містом.
Про це повідомив перший заступник луцького міського голови Григорій Недопад.
"На жаль, усі наші намагання вивести процес об׳єднання на шлях реалізації, нівелюються або затягуються окремими особами. Натомість, вимоги до Луцька виставляють немалі. До прикладу, Гіркополонківська голова вимагає, щоб каналізаційні стоки з їхнього села були приєднані до мереж Луцька і нечистоти з Гірки Полонки направлялися через Луцьк в Липляни, де й без того існує непроста ситуація із надмірною кількістю стоків і потребою в реконструкції очисних. А про об׳єднання із Луцьком голова вести перемовин не бажає", - наголосив Григорій Недопад.

Також чиновник констатував, що саме наближеність сіл до обласного центру впливає на рівень життя у цих селах, на їх статус і розвиток.
"Луцьку також необхідно розширятися, і неформально це розширення існує давно. Шкода, що чиїсь особисті інтереси переважають логіку й очевидну необхідність об׳єднання ближніх сіл із Луцьком. Наразі питання про об׳єднання лишається відкритим. Шукаємо шляхи для побудови конструктивного діалогу, але, на жаль, з протилежного боку наштовхуємося на стіну нерозуміння, а можливо – і свідомого ігнорування".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луцьк пропонує селу Гірка Полонка приєднатися до міста

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити