image
 |  2 26 Листопада 2021 | 11:01

Голодомори вчинені московитами з метою винищення українців - це все військові операції

Голодомори вчинені московитами з метою винищення українців в УНР та за її межами - це все військові операції.

До здійснення другої військової операції 1932-33рр. Московія ретельно готувалася.

Провела кілька переписів населення, де визначила не тільки точну територію розселення українців в СССР, а й облікувала всю структуру нашої господарки. На облік поставлені всі господарства українців, наділи, реманент, запаси продовольства, живність і т.п.

Для вдалої військової операції - перекроїла адміністративний устрій УНР. Знищила військово-цивільний уклад Гетьманщини, Запорожжя, Поділля, Слобожанщини та Пд. України.

Під геноцид і якісну координацію військової операції створила оперативні області та райони. Навіть передбачила доступ людей до водойм та лісів, які могли б природньо прохарчувати українців. Тому і їх відсікла.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Інтернаціоналізації освіти і науки для України – це стратегії новітньої меншовартості українців

З території компактного проживання українців виведені всі військові частини сформовані з українців. А на їхнє місце прибули в/ч сформовані з московитів. На територію лишень однієї УНР їх прибуло понад 1 млн.

І тільки після десятирічної ретельної підготовки - Московія нанесла страшний удар по українцях.

Українці дорого заплатили за атрофоване бездержавне мислення, за свою драгомановщину, інфальтильність, меншовартісність, безвідповідальність, байдужість до власної Держави, до себе, ворожість та упередженість до власних державників-націоналістів.

Чи зроблені висновки?

Народ сам обирає для себе свою долю. 

Андрій МІЩЕНКО,

політолог, народний депутат України VII скликання від ВО "Свобода"

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити