image
 |  4 21 Квітня 2023 | 09:54

Голова Любешівського районного суду пішла у відставку

Колектив районного суду подякував своїй очільниці за багаторічну працю в судовій системі та значний особистий внесок у забезпечення захисту прав і свобод громадян.

На днях у Любешівському районному суді відбулись урочисті збори з нагоди виходу у відставку голови суду Наталії Гладіч, – повідомляє Судова влада України, - пише ВолиньUA.

У щемливій, доброзичливій атмосфері, ідеться в повідомленні, Наталія Гладіч подякувала кожному з присутніх за багаторічну спільну працю, розуміння та згуртованість. Зазначила, що сьогодні залишаються молоді кадри – працелюбні, принципові, відданні своїй роботі. Побажала колективу мирного неба, натхненної роботи, належної віддяки за сумлінну працю.

З вітальними словами виступили судді Глинянчук В.Д., Савич А.С., Цибень О.В., керівниця апарату Горщар Р.І., працівники суду.    

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На вихід: на Волині хочуть відкликати депутата, який відпочивав у Куршавелі

Значний відрізок свого життя, зазначається в дописі, – понад 30 років, Наталія Гладіч віддала служінню Закону. Колектив суду вдячний своїй очільниці за можливість працювати з надзвичайно компетентним професіоналом своєї справи, за багаторічну працю в судовій системі, значний особистий внесок у забезпечення захисту прав і свобод громадян. 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити