image
 |  4 4 Лютого 2021 | 18:15

Голова Луцької «Свободи» розповів про принципи роботи фракції у міськраді нового скликання

«Свобода» у новій каденції Луцької міськради підтримуватиме корисні для громади рішення і критикуватиме сумнівні чи потенційно шкідливі.

Про це у інтерв'ю заявив голова фракції ВО «Свобода» Микола Федік.

Депутат розповів про позиціонування політичної сили у новій каденції.

«Якщо проєкти рішень корисні для громади та міста, за них потрібно голосувати, незалежно від політичної приналежності. А якщо вони спрямовані проти інтересів лучан та на задоволення меркантильних потреб вузького кола осіб, то підтримувати їх не можна в жодному разі. Фракція ВО «Свобода» працює саме за таким принципом. Лучани обрали міського голову. Вони зробили свій вибір. Подобається комусь це чи ні, але це – вибір лучан. Тож міський голова має повне право сформувати власну команду. Тепер він несе персональну відповідальність за стан справ у місті. Зі свого боку, ми не будемо перешкоджати формуванню його команди. Аналогічної позиції «Свобода» дотримувалась і під час формування команди Миколи Романюка в минулій каденції. В той же час ми будемо критикувати сумнівні чи шкідливі для міста рішення якщо такі будуть. Але хочеться сподіватися на краще», - зазначив Микола Федік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мер Каменя-Каширського переклав свою відповідальність за стан доріг на старост

Голова Луцької «Свободи» підтвердив, що позиція фракції «Свобода» у Луцькій міськраді нагадуватиме роботу в минулій каденції.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити