image
 |  7 28 Грудня 2019 | 14:19

Головою ДБР Зеленський призначив свою людину, що з тріском провалила кваліфікаційний тест

Дуже цікаво читати,як зелена влада розповідає нам про доброчесність та "неупередженість" новопризначеної голови ДБР. А ще про "незаполітизованість". Коли Зеленський ставить головою свого ручного депутата від Слуги народу Ірині Венедіктову.

Про це повідмоляє Еnigma.ua

Цей персонаж відома тим, що була кандидатом на посаду судді касаційного цивільного суду у складі Верховного Суду. Вибула з конкурсу отримавши менший за мінімально допустимий бал за результатами іспиту. При цьому вона завідувач!! кафедри, доктор юридичних наук, професор. Тобто ви розумієте ?

Доктор юридичних наук та професор не здатна набрати мінімальний бал у стандартному юридичному тесті!! Рівень кваліфікації після цього не потребує пояснень. А якщо додати до цього елітні авто, Ролекси - як улюблені годинники, скромної професорки, то зрозуміло, що до науки та правової обізнаності ця завідувач кафедри не має ніякого відношення. А ось до хабарів - пряме. Ну ось Зеленський і поміняв на посаді директора ДБР (до речі, Конституційний суд визнав неконституційним це право, що надає проголосований СН закон, одноосібно назначати директора ДБР та НАБУ Зеленському) одного безграмотного, але слухняного та зашквареного на хабарях персонажа, на другого, точно такого ж. 

Читайте також: Такий собі спалахуйчик. Як швидко спалахує – так швидко і згасає, журналіст про Зеленського

Нагадаємо, що Президент України Володимир Зеленський звільнив Романа Трубу з посади керівника Державного бюро розслідувань.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити