image
 |  0 18 Червня 2020 | 07:40

Гороскоп на 18 червня 2020 для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 18 червня 2020 року.

Про це повідомляє «Ukr.Media».

Овен

Овнам варто докласти ще трохи зусиль для підвищення рівня свого добробуту. При цьому краще не афішувати свої дії, нехай вони будуть надбанням вузького кола осіб. Вибудувати матеріальне благополуччя з нуля не вийде, але можна почерпнути щось з колишніх «засіків». Можливі додаткові надходження, підстави для яких з'явилися ще в минулому (наприклад, затрималася премія).

Телець

Сьогодні Тельці на черговому піку успіху. Везіння навряд чи буде випадковим: йому посприяють сповідувані вами переконання або колишні надбання (наприклад, отримання престижної освіти або зусилля, докладені заради еміграції). Успіх виявиться подвійно приємним для Тельців, народжених у середині травня, так як буде підтверджувати їх особисту правоту, підвищувати рейтинг або позитивно підкріплювати самооцінку.

Близнюки

Близнюкам зірки радять перенести нові ініціативи на завтра. Не найголовнішим завданням цього дня будуть ваші турботи про свою привабливість і особистий комфорт. Замість потурання своїм смакам, звичкам, слабкостям і примхам, вам варто проявити відданість справі і довести до кінця розпочате. Нагородою за ваші труди буде закриття довгої і складної історії або зміцнення ще одного «таємного бастіону».

Рак

Раки сьогодні захоплено працюють на перспективу (можливо, самі того не підозрюючи). Це день, коли «апетит приходить під час їжі», особливо, якщо ви зайняті чимось корисним у групі старих друзів. Якщо вам доводиться діяти соло, варто підтримати контакт з однодумцями дистанційно — наприклад, обмінюючись з ними репортажами про поточні успіхи. У тому, що останні будуть, сумнівів мало.

Лев

Події цього дня орієнтують Левів на практичний успіх і допомагають не зійти з того шляху, на якому він можливий. Однією з важливих складових гарного результату будуть послідовність і завзятість. Який би не був обсяг роботи і супутніх клопотів, бажано довести справу до кінця, незважаючи на постійно виникаючі дрібні ускладнення, — це і буде підтвердженням вашого професіоналізму.

Діва

Сьогодні Діви можуть розраховувати на успіх і вдома, і за кордоном. Він виникне не на порожньому місці. Велику роль відіграє ваша відданість ідеалам, готовність дружити, співпрацювати або подорожувати, вища профільна освіта або наполегливе прагнення розширювати кругозір. Все частіше будуть ставати корисними знання та контакти, що лежали мертвим вантажем. Вдалий момент для зміцнення особистого авторитету.

Терези

Сьогодні Терезам не вдасться зосередитися на своїх особистих інтересах, а також проігнорувати матеріальну сторону питання. У полі зору аж до ночі може залишитися спільний проект, спільне житло, партнерський бюджет. Добре займатися справами, в яких фігурують стратегічні активи, щедрі подарунки і пожертвування, кредитні рахунки, цінні заклади, питання спадщини, інвестиційний портфель.

Скорпіон

Сьогодні Скорпіони повинні рахуватися з оточуючими, але при цьому самі мають вагому перевагу. Можливо, це зароблений раніше авторитет, прокладений колись маршрут, підтримка від колег, родичів або земляків. Варто подумати, як ви можете використати ситуацію з користю для себе — особливо, якщо в цей період вам потрібен компаньйон, покровитель, партнерська або правова підтримка.

Стрілець

Сьогодні критерієм успіху для Стрільців є аж ніяк не зовнішні ефекти. На першому плані — корисна відчутна віддача. Це може бути успішне освоєння вкладених коштів, поправка здоров'я, підвищення інструментальної майстерності або інший, настільки ж очевидний і незаперечний результат. Бажано повністю присвятити цей день практичним питанням, щоб завтра вони не заважали вам грати потрібну роль.

Козоріг

Сьогодні доля дарує Козорогам нову хвилину слави, а точніше, вони дарують її собі самі. Багато Козорогів будуть мати право пишатися своїми творчими, діловими, спортивними або педагогічними успіхами. Починати справи з нуля в цю добу не рекомендується. Це прекрасний день для налаштування на давно назрілі завершення і доповнення, які покликані гідно прикрасити вже виконану вами раніше роботу.

Водолій

Сьогодні Водоліям зірки радять бути щедрішими по відношенню до домочадців і близьких. Не варто вимагати подяки за вкладення: не виключено, що зараз ви платите борги минулого, причому з нарахованими відсотками. День сприяє гостинності, а також сприяє заходам, спрямованим на розширення володінь (особливо, якщо це не захоплення нових територій, а повернення колишньої власності).

Риби

Рибам цей день принесе удачу. Пригніченим і розчарованим Рибам він дасть добрий знак і поверне колишню надію. Небеса допоможуть вам, якщо ви потребуєте однодумців або покровителів, сумніваєтеся у власних талантах, досягненнях або ідеалах. Заповзятливим Рибам-авантюристам буде не страшний природний занепад сил, так як вони будуть аж до ночі діяти на останньому ентузіазмі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 17 червня 2020 для всіх знаків Зодіаку

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити