image
 |  0 25 Листопада 2020 | 07:40

Гороскоп на 25 листопада 2020 для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 25 листопада 2020 року.

Про це повідомляє «Ukr.Media».

Овен

Сьогодні Овни не потребують лекцій про користь активного способу життя, так як охоче ведуть його самі. День порадує їх не лише шансом розім'ятися в моменті, а й можливістю зробити крок вперед, проявити ініціативу на майбутнє. Від свободи багатьох Овнів відокремлює останній бар'єр, для взяття якого їм важливо залишатися у відмінній бойовій формі. Якщо є зайвий час, це відповідний день для тренування.

Телець

Сьогодні багато справ супроводжуються для Тельців тими чи іншими пригодами. Можливі як забавні, так і небезпечні моменти. Варто бути розбірливішими, щоб не втягнутися в подвійні протизаконні ігри. Тельцям, пов'язаним зобов'язаннями, не завадить відстежувати ходи і таємні мотиви партнерів. Тельцям, що знаходяться в недружньому оточенні, важливо не допускати підступів конкурентів у себе за спиною.

Близнюки

Сьогодні зірки запрошують Близнюків взяти участь в командній грі або експерименті, внести посильний внесок в колективний проєкт. У групі буде легше освоїти корисні оновлення та навички, потрібні для майбутнього (особливо, в сфері екстремального спорту, техніки, ігор і програмування). Якщо ви не в формі і не в настрої, краще не ризикувати, обмежитися роллю глядача, помічника або вболівальника.

Рак

Сьогодні Ракам належить потрудитися заради наближення до мети. Шлях назад для багатьох Раків при цьому вже відрізаний, а шлях вперед сповнений капканів. Ситуація вимагає швидких, спритних і рішучих дій, готовності піти ва-банк заради цінного призу. Якщо ви не володієте такими якостями, вам не завадить енергійний і вірний помічник: чим вищі ставки, тим вище ризики, азартніше боротьба і образливіше програти.

Лев

Левам припаде до душі динамічна обстановка цієї доби. Вона дозволить їм знайти застосування своєму ентузіазму і азарту, освоїти нові перспективні навички і розширити свої можливості. Бажано віддати перевагу швидким маневрам, що не вимагають складних розрахунків, ідеального зв'язку і супер-витривалості. Доречні короткі тренінги, випробування, поїздки, польоти і марш-кидки, відпрацювання окремих трюків.

Діва

Сьогодні Діви пройдуть через міні-кризу, яка може викликати в них посмішку або сплеск адреналіну. Зірки попереджають, що гра може бути нечесною. Не виключено, що вас обіграє хтось більш спритний і менш педантичний. Це хороший день для забав, але краще уникати починань і не ставити під удар речі, які для вас важливі — наприклад, свій будинок, машину, вистраждані переконання або досягнення.

Терези

Терезам зірки підказують, що сьогодні навіть в рівній грі невелика перевага повинна залишатися на стороні партнера. Не варто перехоплювати у нього ініціативу і гасити його азарт: в цьому випадку, його грайливий настрій може трансформуватися в агресію, ваші жарти і добрі наміри можуть бути сприйняті перекручено. Краще не вступати в новий альянс і почекати з ризикованою дипломатичною місією.

Скорпіон

Скорпіонам сьогодні краще налаштуватися на енергійний діловий ритм і залежне становище. Немає часу на довгі переговори і роздуми. Доведеться швидко зважувати варіанти і здійснювати частину справ на ходу. Стане в нагоді вміння виконувати короткі завдання по черзі або поєднувати їх. Можлива перевірка на спритність, швидкість, майстерність або почуття гумору. Ймовірні окремі спалахи негативу (гніву, болю).

Стрілець

Сьогодні в числі головних талантів Стрільців — почуття гумору, сміливість і спритність. Багато Стрільців не проти пригадати старий трюк, щоб повеселити себе і публіку. День підходить для спортивних ігор, технічних випробувань, тренувань в повному або частковому спорядженні, дає імпульс для виступу в ролі клоуна, каскадера або фокусника. Важливо не загратися, так як в ситуації багато прихованих підступів.

Козоріг

Сьогодні зірки радять Козорогам в будь-якій справі посилити запобіжні заходи, ретельніше вивіряти свої дії і регулювати роботу техніки. Не менш важлива умова благополуччя — ваш контроль за своїми емоціями. В іншому разі, перший же гострий момент вдома або в бізнесі виведе вас з рівноваги. При цьому великий ризик "роздути з мухи слона" і тим самим збільшити масштаб будь-яких неприємностей.

Водолій

Сьогодні обставини і близьке оточення запрошують Водоліїв до активності. Не виключено, що у вас буде дві або кілька пропозицій, з яких ви зможете вибирати. За інших рівних умов, зірки радять віддати перевагу рухомому варіанту: відрядженню, тренінгу, поїздці, змаганню. Навіть якщо вам подобається ваше заняття, краще не ризикувати і заздалегідь поставити розумні межі своєму азарту.

Риби

Сьогодні в зоні ризику активні Риби, схильні до авантюр і порушення правил. Обставини можуть підштовхнути їх до пригоди, поманивши великим призом — наприклад, шансом відігратися, повернути борг або дружбу. Зірки натякають, що шкоди від такого заходу для вас зараз більше, ніж вигод, і радять не піддаватися імпульсу. Однак ви можете ризикнути своїм вільним капіталом в розрахунку на майбутнє.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 24 листопада 2020 для всіх знаків Зодіаку

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити