image
 |  2 13 Квітня 2020 | 17:44

І карантин – не завада: податкова міліція Волині викрила підпільний алкоцех (ФОТО)

Працівники податкової міліції Волині під процесуальним керівництвом прокуратури області виявили місце незаконного виготовлення алкогольних напоїв, - інформують в ГУ ДФС у Волинській області.

В рамках операції "Акциз-2020" та розслідування кримінального провадження за ст. ст. 199, 204 КК України встановлено жителя Луцького району, який організував виробництво фальсифікованих алкогольних напоїв.

Підпільний цех останній обладнав у одному з приміщень власного обійстя, при цьому виробництво фальсифікату здійснювалося в жахливих санітарних умовах. Попередньо встановлено, що реалізація фальсифікату здійснювалась через «дрібні» торгові точки міста Луцька та Луцького району.

За результатами проведеного огляду правоохоронцями вилучено з незаконного обігу 1200 літрів рідини з характерним запахом спирту, 64 літри підготовлених до реалізації алкогольних напоїв.

Крім того, вилучено обладнання для виготовлення фальсифікату, порожню тару, корки, спиртометри, лійки, а також есенції, які додавались у спиртосуміші. Орієнтовна вартість вилученого становить близько 300 тисяч гривень.

Наразі проводяться першочергові слідчі дії та вирішується питання про накладення арешту на вилучені товарно-матеріальні цінності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Попри карантин, на Волині активно працюють пилорами, які «кришує» місцева влада?

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити