image
 |  7 4 Березня 2020 | 14:55

Іншого місця не знайшов: лучанин підкинув будівельне сміття та меблі до контейнерів (ФОТО)

Один з мешканців багатоповерхівки по вул. Федорова, 5 розпочав ремонт власного помешкання, а будівельне сміття та старі меблі замість того, щоб самостійно вивезти на сміттєзвалище або ж скористатися послугами спеціальних організацій підкинув на територію загального користування поруч з контейнерами для збору побутового сміття.

Про це пише пресслужба Департаменту муніципальної варти ЛМР.

Звісно, цей непотріб йому у його ж власній квартирі мабуть заважав. Та навряд чи даний громадянин замислився, що спецтехніка для вивозу побутового сміття не призначена для вивозу таких відходів та досить часто в наслідок цього виходить з ладу, а картина з купи мішків зі сміттям та іншого непотребу м’яко кажучи не прикрашає та порушує благоустрій спального району міста.

На порушника було складено протокол про адміністративне правопорушення за ст. 152 КУпАП.

Читайте також: Луцька влада дала зелене світло для появи нового ринку біля історичного факультету СНУ

Шановні лучани, в разі виявлення порушень Правил благоустрою міста Луцька, просимо повідомляти на гарячу лінію «ГШР» за телефоном: 0670000679, 066 102 1 102, соціальні мережі або ж надіславши на месенджери Viber, WhatsApp, Telegram.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити