image
 |  4 17 Травня 2019 | 13:26

Історичний музей у Володимирі не відремонтують і цього року

Володимир-Волинський історичний музей, швидше за все, не відремонтують і в цьому році. 

Про це на брифінгу зі ЗМІ заявив мер міста Петро Саганюк, - пише газета «Слово правди».

Відповідаючи на питання: «А музей, про ремонт якого вже говориться тривалий час, цього року буде завершений?», мер зазначив:

- Думаю, що ні. Не відчутно там господарської позиції керів¬ника цієї установи. Приміщення старе, історичне, але щоб задовольнити всі ці вимоги, які висуває адміністрація музею, потрібно багато коштів і часу. Приміром, хочуть провести реставрацію вікон, але на виконання таких робіт годі знайти під¬рядника, який має відповідні документи. Така львівська фірма відмовилась, пол¬тавська дорого обійдеться. До 1 травня на ремонтні роботи підкорегували доку¬ментацію, тепер знову потрібно пройти через тендерні процедури.

Як писало наше видання, у 2018 році у музеї зроблені сходи, які облицьовані гранітом, встановлено пандус та 4 вікна. Планується замінити решту вікон на дерев’яні, відремонтувати фасад, замінити дах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Володимирі виділили гроші на ремонт спортзалу гімназії та куплять мальок риби для зарибнення міських водойм

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити