image
 |  0 28 Листопада 2018 | 13:56

Приватний котедж у «Воротневі» збудований без відповідних дозволів

ДАБІ у Волинській області звернулося до поліції через приватний будинок у Воротнівському ботанічному заказнику.

Про це пишуть журналісти «Сила правди».

На момент перевірки, здійсненої інспекторами ДАБІ на звернення журналістки Оксани Петрук, на території Ківерцівського лісгоспу щасливого власника елітного котеджу не знайшли. Ще б пак, адже він «забув» подати повідомлення про початок підготовчих і будівельних робіт так само як і декларацію про їх завершення, - йдеться у листі від архбудінспекції.

Тож управління ДАБІ передало матеріали в ГУ Національної поліції з проханням допомогти встановити замовників будівництва, їхнє фактичне місцезнаходження і забезпечити явку для проведення заходів архітектурно-будівельного контролю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Заказник «Воротнів» перетворюється на Межигір’я по-волинськи?

Мова йде про приватне обійстя, що виросло поблизу Лісівничого молодіжного центру в ботанічному заказнику «Воротнів».

Раніше про це вже писали, що земельною ділянкою під будинком на правах сервітуту користується лісничий Державного підприємства Ківерцівське лісове господарство Олександр Токарчук.

А те, що приватне обійстя розмістилося на території заказника загальнодержавного значення, який в народі гучно називають «Волинська Швейцарія», вочевидь, вже нікого не бентежить. Аналогічно, як і правоохоронні органи, які закривають справу по стрілянині у «Воротневі».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нічні розваги, «тітушки» і стрілянина – новий «бєспрєдєл» у відомстві Кватирка

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити