image
 |  2 12 Вересня 2021 | 22:25

Камінь-Каширська районна організація ВО «Свобода» обрала свого очільника

Новоутворена внаслідок адмінреформи Камінь-Каширська районна організація ВО «Свобода» одноголосно обрала свого очільника. Організацію довірили очолити депутату Волинської обласної ради від цього виборчого округу Олександрові Пирожику.

Про це ВолиньUA стало відомо за результатами конференції, що відбулась у Камені-Каширському.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Юрій Поліщук взяв участь у «Дмитрук Лучеськ Півмарафон» (ФОТО)

Заступником голови Камінь-Каширської районної організації обрали депутата Камінь-Каширської районної ради від ВО «Свобода», голову постійної комісії районної ради з питань депутатської діяльності та етики, дотримання прав людини, боротьби зі злочинністю та корупцією Руслана Бобка.

До складу районного комітету також обрали: депутатів Камінь-Каширської районної ради Ростислава Смуся (голова фракції ВО «Свобода» в районній раді, учасник АТО, оборонець Донецького аеропорту) та Оксану Павлючик (поетеса, волонтерка, очільниця Любешівського підрозділу ГО «Побратими України»), ветерана партії, депутата Сошичненської сільської ради Сергія Бортнюка, депутатку Прилісненської сільської ради Тетяну Ремінську, а також побратимів-націоналістів Миколу Кузьмича, Олексія Приходька та Сергія Кізея.

«В результаті останніх місцевих виборів Камінь-Каширський район має своїх депутатів-націоналістів і в обласній, і в районній радах. Кожна з п'яти територіальних громад району має свого депутата. Непоганий старт для новоутвореного району, але ми всі знаємо, які в нас недоліки і прорахунки. Є над чим працювати. Головне, що маємо команду однодумців, яка має бажання їх виправляти. Для цього в нас є всі можливості, і ми будемо їх використовувати і йти вперед, заради української справи", - заявив Олександр Пирожик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спогади про депортацію: 92-річна волинянка розповіла про Холмщину та свою родину (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити