image
 |  220 5 Вересня 2024 | 15:04

Карпус шукає спеціалістів на вакантні посади

Виконавчий комітет Нововолинської міської ради оголошує про відкриття кількох вакансій.

Про це інформує сайт громади, - пише ВолиньUA.

Наразі шукають адміністратора відділу організації надання адміністративних послуг управління «Центр надання адміністративних послуг». Кандидат повинен мати вищу освіту (магістр, спеціаліст, бакалавр), а також досвід роботи в органах місцевого самоврядування або державній службі не менше 1 року, або в інших сферах управління не менше 3 років.

Основні обов’язки на посаді включають консультування суб’єктів звернень, прийом та реєстрацію документів, ведення Реєстру Нововолинської територіальної громади та інші завдання, пов'язані з наданням адміністративних послуг.

Також відкрито вакансію головного спеціаліста юридичного відділу виконавчого комітету Нововолинської міської ради за строковим трудовим договором. Для цієї посади потрібна вища юридична освіта не нижче ступеня бакалавра, вільне володіння державною мовою. Стаж роботи не є обов’язковою вимогою.

Кандидати на цю посаду будуть відповідальні за організацію правової роботи, контроль за дотриманням законодавства та ведення державного й кооперативного обліку.

Для участі у співбесіді необхідно надіслати резюме на електронну адресу: [email protected]. Додаткову інформацію щодо умов та розміру оплати праці, а також інших аспектів роботи можна отримати у відділі персоналу виконавчого комітету Нововолинської міської ради за телефоном 31432 з понеділка по п’ятницю з 8:00 до 16:00.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити